a hobbygép.hu hivatalos tudásbázisa | web:katalógus
0 értékelés
Sziasztok.

Van egy laserdrw nevű progim, van hozzá kulcs is, de nem lehet telepiteni ahogy a videóban. ott ugye ha jól emlékszem akkor a jobb klikkel kell install or run-ra kattintani... na ezt nekem nem engedi, failt ír ki... valahogy sikerült feltenni kulcs nélkül, minden frankó volt amig nem akartam 3d képet csinálni... ott elakadt a tudomány, mert ott már kellett volna a teljes install kulcsal.. az  meg nem lehet beirni mert el se jutok addig. semmi kicsomagolás meg semmi nem volt, csak egy setup exe.-ből egy gyors install... fontos lenne a segítség, mert dolgoznék de igy nem tudok.(főleg hogy részben kiani az install..)

Remélem tudtok segíteni, ha lenne egy magyar proggi, kulcs van hozzá, gondolom megy az enyémmel a magyar...

Köszi előre is..
Ogeri88 (200 pont) kérdezte 2016. November 21. CO2 Lézer kategóriában

1 Válasz

0 értékelés

Kedves Ogeri88!

A LaserDRW program magyarítása megvásárolható, kérjük, írjon emailt az info@hobbygep.hu email címre, és érdeklődjön a programok magyarítása után. 

A Hardware-kulcsok színre eltérőek, és úgy használhatók különböző programokkal: LaserDRW, CorelLASER, WinsealXP, MoshiDRAW, stb. 

A leírása alapján nem hinném, hogy ugyanarról a programról beszélünk, mivel a LaserDRW-nek Hardware-kulcsra van szüksége:

Képtalálat a következőre: „LASERDRW 3D”

Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor egy ilyet kell beszerezni a géphez, vagy vezérlővel együtt venni. 

Köszönettel: 

hobbygep.hu

hobbygep (670 pont) válaszolta meg 2016. November 21.
6 kérdés
4 válasz
0 hozzászólás
685 felhasználó